jueves, 2 de enero de 2014

Curso Arquetipos

Impartido por Glòria Escayola.
En Centro Chaitanya (Hípica Guadassuar) C/ Massalavés s/n. Guadassuar. Valencia.
Nivel 1 y 2: 12 y 13 de Abril del 2014.

2 comentarios:

Angela dijo...

Cuando me inscribí en el curso de crecimiento personal jamas hubiese imaginado la gran repercusión que iba a tener en mi vida,ni que el titulo de un curso hiciese tanto honor a su contenido. Gracias a él me he conocido mejor a mi misma y el dia a dia se plantea de una forma diferente....lo "veo" todo desde otro punto de vista....mucho mas simple, mucho mas seguro. Muchísimas gracias Lucia porque sin ti nada de esto hubiese sido posible; eres una persona excelente, un modelo a seguir...enhorabuena por este maravilloso curso que tanto nos ha aportado...enhorabuena por ser una magnifica guía. ( Creo que se deduce que lo recomiendo 100%, hay experiencias que no tienen precio)

Júlia dijo...

Totalment d'acord amb Àngela... Jo també vaig fer el curs de creixement personal.
Al principi no podia imaginar tot el que anava a aprendre i el que anava a canviar la meua visió de molts aspectes a més a més, aquest curs et dona l'oportunitat de mirar dins de tu i descobrir moltíssimes coses.
També, com la meua companya de vida Àngela ha dit, pot ser es fan molts cursets d'aquest tipus però com en tot, la persona que ho dona fa moltíssim. En aquest curs no sols s'apren tot el contingut del curs (que és molt interessant) sinó que s'apren de Lucia, una gran guia en aquest procés. El fet de ser un curs en grup et permet conèixer a magnífiques persones, veure altres punts de vista, compartir experiències, silencis, mirades... Al llarg del curset pots viure gran experiències.
Un aspecte que m'ha agradat del curset és l'aspecte pràctic, el fet de ficar en pràctica tot el que es dona de manera teòrica et permet integrar i fer de la teoria una experiència personal única.
Per tant moltes gràcies Lucia i a la resta de companyes i company que feren el curset amb mí per els moments viscuts al curs!

Recomane aquest curs a tota la gent!

Júlia